مقالات

خواص و مزایای استفاده از محلول تقویتی ورم کستینگ

خواص و مزایای استفاده از محلول تقویتی بیولوژیک ورم کستینگ برای گیاهان مثمر و زینتی:

  • بهترین جایگزین سموم و کودهای تقویتی شیمیایی برای تولید محصولات سالم و طبیعی
  • رشد سریعتر و افزایش محصول از طریق جذب مواد آلی غذایی( بدون استفاده از محرکهای شیمیایی)، بواسطه حفظ و تامین عناصر ریزمغذی طبیعی در گیاه
  • پیشگیری از بیماریهای باکتریایی و قارچی (بدون استفاده از مواد سمی و شیمیایی)
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر تنشهای محیطی بویژه کم آبی و سرما و گرما
  • بهبود کیفیت محصول و تامین طعم و مزه طییعی
  • افزایش قدرت تنفس و سوخت و ساز گیاه با گشایش حداکثری روزنه های سطح برگ و شاخه
  • پیشگیری از رشد و نمو علف های هرز در اغلب مزارع
  • فاقد عوارض ناشی از اثر استفاده مازاد بر میزان توصیه شده

زمان و روش استفاده از محلول تقویتی بیولوژیک ورم کستینگ:

درروزهای غیر بارانی درسحرگاه و عصرگاه محلول تقویتی در دوره های زمانی ذیل پاشیده شود :
• جهت تقویت درختان میوه در مقاطع زمانی زیر:

1) در فصل بهار پس از ریزش گلبرگها
2) پس از شگل گیری میوه
3) پس از رشد پنجاه درصدی میوه ها
4) پس از تکمیل دوره رشد میوه ها

• دیگر گیاهان با فاصله زمانی حداقل دو هفته
• در صورت بروز هر گونه آفت و بیماری در گیاهان استفاده از محلول تا حصول بهبودی توصیه میگردد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.