دسته‌بندی نشده

نکات کاربردی برای حفظ محیط زیست

خواص و مزایای استفاده از محلول تقویتی ورم کستینگ
خواص و مزایای استفاده از محلول تقویتی بیولوژیک ورم کستینگ برای گیاهان مثمر و زینتی:
بهترین جایگزین سموم و کودهای تقویتی شیمیایی برای تولید محصولات سالم و طبیعی
رشد سریعتر و افزایش محصول از طریق جذب مواد آلی غذایی( بدون استفاده از محرکهای شیمیایی)، بواسطه حفظ و تامین عناصر ریزمغذی طبیعی در گیاه
پیشگیری از بیماریهای باکتریایی و قارچی (بدون استفاده از مواد سمی و شیمیایی)
افزایش مقاومت گیاه در برابر تنشهای محیطی بویژه کم آبی و سرما و گرما
بهبود کیفیت محصول و تامین طعم و مزه طییعی
افزایش قدرت تنفس و سوخت و ساز گیاه با گشایش حداکثری روزنه های سطح برگ و شاخه
پیشگیری از رشد و نمو علف های هرز در اغلب مزارع
فاقد عوارض ناشی از اثر استفاده مازاد بر میزان توصیه شده
زمان و روش استفاده از محلول تقویتی بیولوژیک ورم کستینگ:
در روزهای غیر بارانی در سحرگاه و عصرگاه محلول تقویتی در دوره های زمانی ذیل پاشیده شود :
• جهت تقویت درختان میوه در مقاطع زمانی زیر:
1) در فصل بهار پس از ریزش گلبرگها
2) پس از شگل گیری میوه
3) پس از رشد پنجاه درصدی میوه ها
4) پس از تکمیل دوره رشد میوه ها
• دیگر گیاهان با فاصله زمانی حداقل دو هفته
• در صورت بروز هر گونه آفت و بیماری در گیاهان استفاده از محلول تا حصول بهبودی توصیه می گردد.
هم چنین مزیت‌های استفاده از ورم کستینگ را هم ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *